Αρχική Σελίδα

SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

ΤΡΌΦΙΜΑ SUNTAK ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΥΝ ΤΗ CO., ΕΠΕ.


Ειδικευόμαστε στην παραγωγή διάφορων ποικιλιών των συμπιεσμένων καραμελών, αρχίσαμε την επιχείρησή μας (SUNTAK - PHARMA) το 1992 στην επιχείρηση ιατρικών προϊόντων. Τα έτη επιτυχών επιχειρησιακών στρατηγικών έχουν βοηθήσει την επιχείρηση για να καταλάβουν τις ποιοτικές απαιτήσεις και τα κατάλληλα δίκτυα πώλησης για να εμπορευτούν τα προϊόντα του αναλόγως.

 

Στην παραγωγή των συμπιεσμένων καραμελών η επιχείρηση εφαρμόζει τις μεθόδους κοκκιοποίησης τεχνολογίας υψηλής τεχνολογίας. Αυτό επιτρέπει στο γούστο κορυφαίας ποιότητας και τη σύσταση αυτών των γλυκών. Οι μέντες είναι ο κύριος ρόλος μας στην αγορά. Για την αγορά ποτών, το μίγμα ποτών σκονών και η γλυκαντική ουσία ταμπλετών είναι μας επεκτείνουν τη γραμμή παραγωγής στην αγορά. Πιστοποιημένος από τα διεθνή πρότυπα ως κκπ, ISO22000 (HACCP), BRC και Sedex.

Έχουμε αφιερωθεί στην οικοδόμηση των μεγάλων εμπορικών σημάτων καραμελών που είναι μοναδικά, καινοτόμα και διασκέδαση να φάνε. Τα εμπορικά σήματά μας περιλαμβάνουν «DOMDOM», τις «ΜΈΝΤΕΣ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗΣ», «φρέσκος φιλικός», «OMINTS», με τη μοναδική συσκευασία, το σύγχρονο σχέδιο, και τα εύγευστα σχεδιαγράμματα γεύσης. Κατά μέρος των μαρκαρισμένων προϊόντων της, η επιχείρηση προσφέρει την ιδιωτική υπηρεσία ετικετών. Έχουμε παραγάγει επιτυχώς τα ιδιωτικά προϊόντα ετικετών για πάνω από 50 μοναδικά εμπορικά σήματα βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων. Οι ιδιωτικές υπηρεσίες ετικετών μας περιλαμβάνουν δημιουργούν το σχέδιο, την επιλεγμένη συσκευασία και την ανάπτυξη των γεύσεων και της λειτουργίας.

Θα φέρουμε τα προϊόντα μας στη διαφορετική έκθεση δίκαιη, περιλάβαμε το ΙΣΜΌ στα γερμανικά, Gulfoods στο Ντουμπάι, και τα φανταχτερά τρόφιμα σε USA.Welcome για να μας επισκεφτούμε.

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Παίρνουμε υπερηφανευμένος στην ιστορία, τις τιμές και τα επιτεύγματα επιχείρησής μας.

Από το 1992, η επιχείρησή μας έχει χαρακτηριστεί από την καινοτομία της και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν οι νέες ευκαιρίες. Επιχειρησιακή έναρξη εμπορικών συναλλαγών φαρμάκων από το 1992, φήμη πιστωτικής διαχείρισης κέρδους σε τοπικό. Επεκτείνετε την επιχείρησή μας μέσα στη λιανική πώληση των καταστημάτων φαρμακείων ENSHITANG, παρέχετε τις υπηρεσίες ευκολίας για τους ντόπιους, όπως η κινεζική παραδοσιακή ιατρική και τα ουσιαστικά φάρμακα.

Το 2002, αποφασίζουμε στο εργοστάσιο οργάνωσης και το τμήμα Ε&Α σχετικά με τις βοτανικές ταμπλέτες, την επιτυχή ανάπτυξη βοτανικό lozenge και το μίγμα ποτών. Αυτή η καινοτομία lozenge και ποτών στο μίγμα, σημείο πωλήσεων σε αυτήν την σειρά είναι αναζωογονεί για την προσοχή αναπνοής στην τοπική αγορά.

Για να φέρουμε το προϊόν μας στην παγκόσμια αγορά, το 2005 αναπτύσσουμε τη καινούρια τηλεοπτική σειρά με τα ελεύθερα συστατικά ζάχαρης. Παίζει τους κύριους ρόλους στο εργοστάσιό μας. Βάση στις ελεύθερες ιδέες ζάχαρης, έχουμε τη λειτουργικές καραμέλα και τη γλυκαντική ουσία ταμπλετών έναρξης.

Το 2011, αρχίσαμε την ιδιωτική ευκαιρία ετικετών (κατασκευή συμβάσεων) για τη διαφορετική επιχείρηση ως επιχειρησιακές επιλογές. Είναι επιτυχής επιχειρησιακή στρατηγική για να εφοδιάσει την παγκόσμια αγορά. Οι στόχοι μας φέρνουν την ασφαλή και χαρούμενη βιομηχανία ζαχαρωδών προϊόντων στην αγορά.

SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD SUNTAK FOODS MANUFACTURING CO. LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : domdom, omints, φρέσκος φιλικός, H4U

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2.5Million-5Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Lozenge λαιμού καραμέλα μεντών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Lozenge λαιμού καραμέλα μεντών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Lozenge λαιμού καραμέλα μεντών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Lozenge λαιμού καραμέλα μεντών για τις πωλήσεις
Ελεύθερη καραμέλα μεντών ζάχαρης

2 φυσικών Peppermint ζωής του προϊόντος στο ράφι σκληρών έτη καραμελών για την ιδιωτική υπηρεσία ετικετών

Προσαρμόστε την ελεύθερη καραμέλα πιπεροριζών ζάχαρης για τους διαβητικούς, καμία σκληρή καραμέλα μεντών ζάχαρης

Βρετανική ύφους ταξιδιού καραμέλα μεντών ζάχαρης ελεύθερη, διαμορφωμένη τρίγωνο καραμέλα κιβωτίων κασσίτερου

Φρέσκια αναπνοής υγιής γεύση μούρων καραμελών μεντών ζάχαρης ελεύθερη με την ιδιωτική ετικέτα

Χαριτωμένες ζωηρόχρωμες καραμέλες μεντών, λαστιχωτή καραμέλα ταμπλετών γάλακτος σορβιτόλης

Η τρύπα διαμόρφωσε τις ζωηρόχρωμες καραμέλες μεντών, αρωματική καφές σκληρή καραμέλα με την αληθινή σκόνη καφέ

Ζωηρόχρωμη καραμέλα μεντών σοκολάτας, δροσερή φρέσκια Peppermint καραμέλα φλοιών (σχέδιο αποθεμάτων)

Ελεύθερη καραμέλα ζάχαρης βιταμίνης C οργανική, ξινή λαστιχωτή πορτοκαλιά γεύση καραμελών

Παιχνίδια καραμελών καινοτομίας

Παιχνίδια καραμελών καινοτομίας Χριστουγέννων/αποκριών με το συστατικό βιταμίνης C υγιές

Κλασική καραμέλα φασολιών ζελατίνας αυγών δεινοσαύρων παιχνιδιών καραμελών καινοτομίας για τα παιδιά

Ζωηρόχρωμη καραμέλα φασολιών ζελατίνας δαχτυλιδιών θηλών Χριστουγέννων στο μεγάλο πλαστικό μπουκάλι

Ζωηρόχρωμη και νόστιμη μάνδρα Choco για την εύγευστη σάλτσα σοκολάτας παιδιών για το κέικ

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Ελεύθερη καραμέλα μεντών ζάχαρης προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 sugarfreemintcandy.com. All Rights Reserved. Developed by ECER